Koupaliště v Krnově

Pěkný areál krnovského koupaliště přijde vhod zejména v horkých letních měsících. Pro zájemce je zde k dispozici minigolfové hřiště a hřiště pro plážový volejbal.

Koupaliště v Osoblaze

Koupaliště v krásném prostředí přírodního parku je lákadlem pro návštěvníky nejen z České republiky, ale rovněž ze sousedního Polska. K dispozici jsou zde tenisové kurty, fotbalové a volejbalové hřiště. Areál doplňuje kemp, kde je možné ubytování jak v chatkách, tak ve stanech.

Petrův rybník (Krnov)

Petrův rybník (Krnov)

Petrův rybník (Krnov)

Petrův rybník rozkládající se v těsné blízkosti Krnova poskytuje v létě možnost koupání, na podzim se zde pravidelně pořádá tradiční výlov Petrova rybníka. Na břehu rybníka se nachází i areál krnovského jachting klubu.

Přírodní rybník (Bohuššov)

Přírodní rybník (Bohuššov)

Přírodní rybník (Bohušov)

Přírodní rybník s možností koupání v krásném lesnatém prostředí je atraktivním cílem nejen pro rybáře, ale také pro pěší turisty a cykloturisty. V těsné blízkosti se nachází rekreační areál s tenisovými kurty, volejbalovým a fotbalovým hřištěm a kempem.

Městské lázně s krytým bazénem (Krnov)

Městské lázně s krytým bazénem (Krnov)

Městské lázně s krytým bazénem (Krnov)

Městské lázně s krytým 25 m bazénem nabízí své služby návštěvníkům od září do června. V areálu je rovněž možnost rehabilitací, masáží, masážních koupelí, sauny, solária apod.